Nyt badeværelse

Skal du have hjælp til renovering af badeværelse, er vi hos Murermester Carsten Andersen ApS de helt rette at tage kontakt til.

Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Skal du have hjælp til renovering af badeværelse, er vi hos Murermester Carsten Andersen ApS de helt rette at tage kontakt til, hvad end du er bosiddende i Hesselager, Svendborg, Nyborg, Ringe eller omegn.

Som murer er vi i stand til at udføre en lang række opgaver inden for opsætning af nyt badeværelse. Vi sørger naturligvis for at levere et stykke arbejde i høj kvalitet, der lever op til dine forventninger og ønsker – og så endda til gode priser.

Vi udfører ombygning af badeværelse og badeværelsesrenovering i alle slags materialer, og herudover kan vi både anvende almindelige og epoxy-fuger. Vi kan dermed stå for totalentreprise inden for badeværelser.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Går og drømmer om et nyt bad eller et nyt badeværelse eller måske bare renovering af bad? Vi er i stand til at tilbyde til dig en yderst billig pris.

Hvad renovering af badeværelse vil koste dig, afhænger selvfølgelig af flere ting.

Vi sørger altid for at finde frem til en løsning, der lever op til dine forventninger og ønsker inden for dine rammer og budget. Vi er altid klar til at tage hånd om dit projekt, hvad end der er tale om en stor eller lille opgave inden for renovering af badeværelse – og uanset om du bor i Hesselager, Nyborg, Ringe, Svendborg eller et helt andet sted.

Skriv til os for et godt tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til opsætning eller renovering af badeværelse, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan ringe på telefon 20 40 41 70 eller sende os en e-mail carsten@murer-svendborg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor vi normalt vender tilbage til dig inden for 48 timer.

Se billeder her

Nedenfor kan du se billeder af vores tidligere arbejde